Nieuw op WeDo: Studio Bad Boi

Geplaatst op 16 juni 2023

Britt, 27 jaar, heeft een passie voor (bewegend) beeld en maakt dit graag met een flinke dosis humor. Onder de naam Studio Bad Boi probeert zij als echte ‘Bad Boi’ de wereld, maar ook zeker de stad Dordrecht, een stuk kleurrijker te maken.

Samen met jou maakt Britt kleurrijke concepten. Je kunt hierbij denken aan concepten voor marketing, educatieve of juist culturele doeleinden. Voor haar is het zeker: hoe gekker, hoe beter! Met haar specialisatie in illustratie en animatie en haar brede creatieve netwerk weet ze altijd precies de juiste punten uit te lichten. Voor Britt is het belangrijk dat er samen aan een concept wordt gewerkt, zodat je allebei betrokken en blij bent met het eindresultaat.

Ze maakt graag werk dat zowel in het maakproces als in de uitvoering aanvoelt als een ervaring. Het is essentieel om het juiste publiek aan te spreken en ze het juiste te laten voelen. Maar het is net zo belangrijk om fijn samen te kunnen werken. Hoe zij dit doet? Door middel van inspiratiesessies, het zijn van een goede sparringpartner en een realistische blik op mogelijkheden in de samenleving. Op deze manier tilt ze haar concepten naar een hoger niveau. Ze is altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld en met welke trends zij rekening moet houden. Dit houdt zij altijd in haar achterhoofd bij het ontwerpen van concepten.

Britt denkt als ‘Bad Boi’ graag verder dan het losse plaatje of de losse film. Zij maakt het liefst uniek werk dat echt past bij jouw bedrijf of concept, zodat het ademt en leeft: ‘It’s all beyond our imagination’.

Britt is met Studio Bad Boi te vinden in De Munt op de Voorstraat. Wil jij een keer met haar sparren over een creatief probleem? Stuur haar dan een mail en wie weet drink jij als ondernemer binnenkort een kop koffie met Britt.

Klik hier om te kijken op de website van Studio Bad Boi.

LinkedIn
Instagram