Nieuw op WeDo: Valk Koeriersdiensten

Geplaatst op 19 augustus 2022

Eigenaar Rik Valk is tijdens corona in maart 2020 VALK Koeriersdiensten gestart. Het idee; een allround koeriersbedrijf die klaar staat voor eenieder die iets wenst te vervoeren. De transporten vinden voornamelijk in de maritieme, logistieke en industriële sector plaats, maar Valk Koeriersdiensten is er ook voor de particulier.

Koeriersdienst
Heb je een koerier nodig voor het vervoeren van een pakket of belangrijk document of bent je op zoek naar een koeriersdienst voor het transporteren van bijvoorbeeld meerdere pallets? Dan staat Valk Koeriersdiensten voor je klaar. Zij leveren binnen 30 minuten een offerte op maat.

Spoedtransport
Valk Koeriersdiensten is er niet alleen voor het reguliere transport, ook voor spoedtransport ben je hier aan het juiste adres. Krijg je op het laatste moment nog een order binnen en heb je niet de tijd of middelen om dit bij je klant te bezorgen? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van een spoedkoerier. Zo ben je verzekerd van de beste service voor jouw klanten!

Speciaal vervoer
Naast de standaard koeriersdiensten is het ook mogelijk om speciale vracht, wat niet in een bus past, te vervoeren. Zo beschikt Valk Koeriersdiensten sinds begin dit jaar over een oprijwagen met lier. Hierdoor is het ook mogelijk om niet gemotoriseerde of defecte machines te transporteren.

Op- en overslag
Tot slot is het ook mogelijk om goederen (tijdelijk) op te slaan. Valk Koeriersdiensten beschikt over een ruime opslagruimte gevestigd in Dordrecht, waardoor ze de goederen veilig en vertrouwd kunnen opslaan. Moeten de goederen worden overgeslagen? Dan is dit ook geen enkel probleem!

Het doel is om het aanbod nog verder te vergroten met onder andere vrachtwagens, meerdere bestelauto’s en een breder aanbod met betrekking tot aanhangertransport. Dus heb jij een pakket die verzonden of opgeslagen moet worden? Valk Koerierstdiensten helpt jou verder!

Bekijk hier alle mogelijkheden.