Nieuw op WeDo: Virtually Sanne

Geplaatst op 12 maart 2024

Met Virtually Sanne streef ik, Sanne van der Graaf, ernaar om de verhalen van ondernemers in Dordrecht om te zetten in een creatief en uniek webdesign. Dit combineren met social media beheer is hetgeen waar ik het meeste energie van krijg. Op deze manier kan ik werken aan een complete strategie om het bereik van een onderneming te vergroten met behulp van een goede website en inzet van social media.

Als startende ondernemer heb ik mijn passie gevonden in de wereld van webdesign en social media. De combinatie van strategisch denken en het inzetten van mijn creativiteit past onwijs goed bij mij en is precies wat ik zoek. Toen ik jonger was uitte de creativiteit zich in het bedenken van verhalen en door vormgeving. Dit nu inzetten door andere ondernemers te ondersteunen bij het online overbrengen van hun verhaal was daarom voor mij een logische stap.

In mijn werk vind ik het mooi om een bijdrage te leveren aan de doelen van een ander. Mijn focus ligt daarbij op de kracht van de ondernemers en ervoor zorgen dat ze dit ook uitstralen. Om hiervoor te zorgen, vind ik het belangrijk om hun verhaal te leren kennen. Alleen door de ondernemer en hun bedrijf echt goed te begrijpen kan ik een product leveren dat echt bij hun onderneming past. Deze persoonlijke aanpak is wat Virtually Sanne kenmerkt.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers elkaar verder kunnen helpen. Gewoon een keertje sparren over de socials of een website doe ik daarom ook erg graag!

Bekijk haar website hier.