Nieuw op WeDo: YOUR WORKWEAR

Geplaatst op 19 februari 2024

YOUR WORKWEAR is dé specialist in het leveren van trendy werkkleding, werkschoenen en PBM’s. Zij bieden een uitgebreid assortiment kleding die specifiek voldoet aan de veiligheidsnormen binnen diverse branches. Ook kan je bij YOUR WORKWEAR terecht voor representatieve kleding zoals t-shirts, polo’s en jassen.

Er is de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren. Zij werken met hoogwaardige transfers die zelfs industrieel te wassen zijn. Daarnaast kan je ook voor wasservice terecht bij YOUR WORKWEAR. 

Bij YOUR WORKWEAR geloven ze dat werkkleding meer is dan alleen een uniform. Het is een belangrijke investering in het welzijn en de veiligheid van je medewerkers. De producten zijn innovatief en van hoogwaardige kwaliteit om ervoor te zorgen dat je team comfortabel en beschermd blijft tijdens het werk.

Duurzame werkkleding
Duurzame werkkleding is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw bedrijf. Het gebruik van milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde materialen in werkkleding kan jouw bedrijf helpen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een betere wereld.

Onze duurzame werkkleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat jij de perfecte outfit kunt samenstellen voor je werknemers. Of het nu gaat om werkbroeken, overhemden, jassen of andere werkkleding, zij hebben het allemaal. Bovendien biedt YOUR WORKWEAR ook de mogelijkheid om jouw werkkleding te laten bedrukken met je bedrijfslogo of een andere opdruk naar keuze.

Persoonlijke aandacht
Zij geloven niet in klanten maar relaties. Door te doen wat ze beloven en de relaties te ontzorgen kunnen zij bouwen aan duurzame relaties. Het liefst weten zij exact wat hun relaties dagelijks doen. Waar de werkkleding, werkschoenen en Persoonlijke Beschermingsmiddelen voor worden ingezet. Daarom komen zij graag bij je op bezoek. Op deze manier kunnen zij het best mogelijke advies geven.

YOUR WORKWEAR staat voor snelle service en persoonlijk contact. Ze komen graag bij je langs of bekijk hun showroom op de Jan Valsterweg 22 te Dordrecht.

Meer weten over YOUR WORKWEAR? Bekijk dan hun website hier