Nieuw op WeDo: ZonetjeZ

Geplaatst op 10 februari 2023

Begin 2021 is Helen met haar eigen Strijkservice Zonetjez.nl gestart, makkelijk bereikbaar in de wijk Stadspolders in Dordrecht.

Strijken doet niet iedereen met plezier, het neemt veel tijd in beslag en het lukt ook niet iedereen makkelijk. Mooi dat dit uit handen kan worden gegeven! Met veel plezier wordt heel netjes elke kreukel professioneel uit de wereld geholpen. ZonetjeZ werkt op afspraak en het contact gaat eenvoudig via Whatsapp. Zo ontzorgt ZonetjeZ!

Stomerijen bestaan al heel lang. Naast de stomerijen groeit het aandeel van zelfstandige strijkservices in Nederland. In België bijvoorbeeld is dit al heel lang anders, daar is de strijkservice al helemaal ingeburgerd. Deze zijn laagdrempelig, werken plaatselijk en van huis uit. Op die manier kunnen de kosten voor het strijkwerk lager zijn. Met dit idee is Helen ZonetjeZ begonnen, samen met natuurlijk het plezier wat zij heeft om de klant vakkundig te helpen met het strijkwerk.

De combinatie van haar strijkervaring, de juiste professionele strijkapparatuur en de vriendelijke omgang met de klant, maken dat ZonetjeZ stap voor stap groeit. De particuliere markt is de basis van ZonetjeZ, maar ook de zakelijke markt klopt soms aan. De dienstverlening richt zich op de kleinschalige zakelijke markt, zoals bijvoorbeeld voor een restaurant, een B&B of voor strijkwerk binnen de zorg. Het contact en de afhandeling gaat allemaal heel eenvoudig via Whatsapp. Het strijkgoed is binnen 2 werkdagen weer terug bij de klant.

ZonetjeZ zit met het adres aan de Stadspolderring in de wijk Stadspolders met altijd (gratis) vrije parkeerruimte voor de deur. Bij ZonetjeZ aan huis kan de schone was worden afgegeven en kan als het netjes is gestreken, gevouwen of op de hanger weer worden opgehaald. Ook kan tegen een extra vergoeding (per rit) het strijkgoed thuis of op het zakelijke adres bij de klant worden opgehaald en wordt als het klaar is retour bezorgd.

Kijk voor meer informatie op de website en laat het u ervaren!