Ondernemen met impact

Geplaatst op 24 april 2023

In regio Dordrecht wordt het steeds belangrijker om de regio mooier, socialer, krachtiger en duurzamer te maken. Hiervoor is Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht in het leven geroepen. Met zoveel mogelijk gelijke kansen voor iedereen. Is er een kans in de regio om het beter te doen? Dan is er actie!

Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht doet dit met het aanjagen en faciliteren van Ondernemen met Impact. Hier inspireren, adviseren en verbinden ze op dit thema. Hierbij wordt gericht op bedrijven, sociale ondernemers en maatschappelijke organisaties. Zo wordt gezamenlijk het verschil gemaakt voor de regio Dordrecht en de Drechtsteden. Dankzij ervaring en een uitgebreid netwerk kunnen zij direct en snel schakelen. Met concrete oplossingen als resultaat.

Alles wordt aangepakt met respect voor wat er al gebeurt in de stad en regio. Ondernemen met Impact is de verzamelnaam voor alles wat mensen ondernemen voor een positieve impact op mens, maatschappij en milieu. Vraag en aanbod worden snel en efficiënt bij elkaar gebracht. Zo ontstaan er nieuwe verbindingen dwars door de stad en regio heen.

Jaarlijks terugkerende evenementen

  • Beursvloer Dordrecht
  • Broodje Impact
  • Kijkje in de Keuken

Zie jij met je onderneming ook kansen? Neem dan de stap om verschil te maken voor de regio. Neem contact op met Stichting Maatschappelijk Ondernemen. Zij helpen je graag verder met Ondernemen met Impact.

Meer informatie? Kijk dan op de website via de link.