Ondernemersklankbord helpt het MKB

Geplaatst op 8 augustus 2023

Als (kleine) ondernemer houd je vaak in je eentje meerdere ballen in de lucht. Zo ben je verantwoordelijk voor alles in en om je bedrijf, het werven van klanten, financiën, marketing, communicatie en social media. Maar hoe zorg je dat je de focus behoudt op het realiseren van de doelstellingen die je voor je bedrijf hebt? Hoe ga je om met ondernemersvragen en (grote) beslissingen die je moet nemen? Stichting Ondernemersklankbord is er speciaal voor de kleine ondernemer die vaak alleen alle ballen in de lucht moet houden.

Of het nu gaat om een bedrijfsplan, marketing, personeel, je product of bankzaken, de adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord helpen en zorgen voor optimale begeleiding. Dit doen zij zonder op de stoel van de ondernemer te zitten, want de ondernemer is immers degene die beslist. De adviseurs zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander de uitdagingen en mogelijkheden van het ondernemerschap.

Minimale donatie
Alle ondernemers moeten op de kleintjes letten. Stichting Ondernemersklankbord is een organisatie zonder winstoogmerk die ondernemers helpt. De adviseurs stellen vrijwillig hun expertise ter beschikking. Normaal kost het traject €200,-, maar vanwege de enorme uitdagingen die ondernemers ervaren, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Hoe werkt het?
Heb jij een adviseur nodig? Meld je dan bij Stichting Ondernemersklankbord. Je krijgt dan een adviseur uit de regio toegewezen. De adviseurs hebben ervaring en zijn vaak specialisten uit het bedrijfsleven. Aan de hand van een intakegesprek wordt er gekeken naar de ondernemersvraag. De adviseurs denken met je mee en stellen de juiste vragen om jou als ondernemer aan het denken te zetten. Ze helpen je met het proces, het opstellen van doelstellingen, geven nuttige tips en kunnen je verbinden met organisaties of personen die jij als ondernemer nodig hebt.

Ben jij als ondernemer op zoek naar een ervaren klankbord? Ga naar de website van Stichting Ondernemersklankbord en meld je aan voor een klankbordtraject.

?: Stichting Ondernemersklankbord