Ondernemersloket Drechtsteden

Geplaatst op 17 januari 2023

Ben je als zelfstandig ondernemer op zoek naar ondersteuning in goede en minder goede tijden? De Drechtsteden bouwen hard aan de regio om deze toekomstbestendig te maken. Een goedlopend ondernemersklimaat is hierbij erg van belang. Dit stellen de Drechtsteden dan ook centraal. Een initiatief waarin dit tot uiting komt is het Ondernemersloket Drechtsteden van DOC.

Het Ondernemersloket Drechtsteden is er voor zowel bestaande (zelfstandige) ondernemers als voor nieuwe bedrijven of starters. Het betreft een samenwerking tussen het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) en de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD). Je hoeft niet te twijfelen, want alle ondernemers zijn er van harte welkom.

Medewerkers van het Ondernemersloket Drechtsteden staan wekelijks voor jou of je bedrijf klaar. Dit is vooralsnog alleen digitaal en telefonisch. Wanneer je contact opneemt met het Ondernemersloket is je eerste contact met samenwerkingspartner RBZ Rotterdam. Voor een afspraak kun je op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bellen naar 010-4339600. Je kunt ook een contactformulier invullen, dan wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen.

In het eerste gesprek met RBZ wordt er vooral gekeken of RBZ je zal blijven ondersteunen of dat de Sociale Dienst Drechtsteden je verder gaat helpen. Kunnen deze beiden niet direct helpen, dan wordt er voor een zorgvuldige overdracht naar ondersteuningsvoorzieningen verzorgd.

Waarvoor kan je terecht bij het Ondernemersloket Drechtsteden?
Bij het Ondernemersloket Drechtsteden kun je terecht voor ondersteuning of begeleiding bij:

  • Het toekomstbestendig maken van je onderneming.
  • Bij- of omscholing of zelfs heroriëntatie.
  • Vragen over Financiële ondersteuning.
  • Schuldhulpverlening
  • Geldproblemen.
  • Het opzetten van je onderneming.
  • Advies en ondersteuning bij je bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over het Ondernemersloket? Kijk voor alle informatie en de samenwerkingspartners hier op de website van DOC.