Ontdek Dordrecht – Remy Balistreri

Geplaatst op 16 mei 2022

Met verrassende en interactieve stadswandelingen wil Ontdek Dordrecht bezoekers een unieke beleving in Dordrecht geven. Oprichter Remy Balistreri vertelt in deze video van de Dordtse Ondernemers Boost, hoe hij daarbij lokale ondernemers betrekt. Remy, geschiedenisleraar en geboren en getogen Dordtenaar, richtte Ontdek Dordrecht in 2020 op. En ondanks de lastige Corona tijd gaat het heel goed met zijn bedrijf.

De stadswandelingen krijgen op Google, Tripadvisor en andere beoordelingssites een uitmuntende beoordeling. Het is dan ook logisch dat het aantal professionele stadsgidsen van Ontdek Dordrecht inmiddels is uitgebreid tot 15.
Ze onderscheiden zich van andere stadsgidsen door actief samen te werken met lokale ondernemers. Zo leiden ze de gasten rond van Stadshotel Steegoversloot en van verschillende B&B’s. En combineren een stadswandeling met een rondvaart van Si Barone.

Daarnaast organiseren ze ook culinaire wandelingen met Rutte, Finn’s, Merz en Wijnhuis 167. En met hun Dordtse ondernemersroute gaan ze met bezoekers langs verschillende Dordtse winkeliers.
Remy blijft nieuwe concepten ontwikkelen om bezoekers een optimale kennismaking met Dordrecht te geven. Zo wil hij nu ook uitjes gaan organiseren. Hij roept andere Dordtse ondernemers op om die uitjes samen met hem vorm te gaan geven.

Bekijk alle videoverhalen op: DordtseOndernemersBoost.nl