Recordaantal matches tijdens Beursvloer Dordrecht 2023!

Geplaatst op 29 november 2023

Elk jaar vindt Beursvloer Dordrecht plaats. Dit is een evenement waarbij lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties samenkomen om matches te sluiten. Er wordt gehandeld met ‘gesloten beurs’, hiermee wordt bedoeld dat er geen geld aan te pas komt. Het doel is dat bedrijven hun beschikbare middelen, expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken inzetten om een maatschappelijke organisatie te ondersteunen in hun hulpvraag. Ontstaat er een match? Dan biedt de maatschappelijke organisatie een zinvolle of leuke tegenprestatie. 

Het dak ging eraf en de vloer was te klein!
De Audi showroom van Ames barstte 20 november 2023 uit haar voegen door het aantal mensen en de enorme energie. De vijfde editie van Beursvloer Dordrecht bracht 65 maatschappelijke organisaties en 65 MKB-bedrijven op de been om maatschappelijke matches te maken. En dat werkt! Iedereen stond op scherp, was goed voorbereid en had de doelstelling om maatschappelijk verschil te maken. Bedrijven zetten hun expertise, handen, materialen, faciliteiten en netwerk in voor maatschappelijke organisaties die met hun inzet en vrijwilligers Dordrecht een beetje mooier, liever en groener maken. 

De avond zorgde voor een record
Er zijn 361 matches gesloten met een totaalwaarde van 342.000 euro. Matches die gedurende een jaar uitgevoerd worden. Kortom een succesvolle dag! 

Meer weten over de Beursvloer Dordrecht? Lees hier verder.