Roundhill dé Indoorskibaan in Dordt

Geplaatst op 22 december 2021

We leven in een rare tijd. Bedrijven moeten sluiten, bedrijven mogen open, bedrijven moeten sluiten en bedrijven mogen weer open. Net voor de laatste lockdown heeft wethouder Maarten Burggraaf een bezoek gebracht aan Roundhill. Dé indoorskibaan aan de woonboulevard in Dordrecht. De wethouder is ontvangen door Ruben KubbingaRogier Greebe en Mark-Jan Buis. Hoe het is om ondernemer te zijn in deze gekke tijden?

De ondernemers hebben de wethouder en accountmanager Boukje van de Ven meegenomen in het verloop van het bedrijf. Het bedrijf merkt gelukkig dat het jaar naar jaar beter gaat. Met veel plezier stomen ze klanten klaar voor de wintersport. Maar ook hebben ze zelf ondervonden hoe creatief je moet zijn als seizoensgebonden ondernemer. Daarnaast moet je tegen een stoot kunnen in corona tijd. Dat is een ding dat zeker is. Maar hoe leuk is het dan om weer klanten te mogen ontvangen zodra dat weer mag? Dat geeft motivatie!

Het mooie aan de ondernemers is dat ze vol passie vertellen over hun bedrijf en hun klanten. Aan het einde van het gesprek ging de wethouder samen met de ondernemers de baan nog even op!