Scale Innovation Award

Geplaatst op 19 maart 2024

Maandag 11 maart heeft de uitreiking van de Scale Innovation Award plaatsgevonden. Er zijn veel mooie en innovatieve ontwikkelingen in de regio, deze mogen wel wat vaker in het zonnetje worden gezet!

Daarom is maandagavond het podium gegeven aan bedrijven en studenten die volop aan het innoveren zijn. Bovendien is dit ook een kans om een netwerk op te bouwen en samen te werken.

Er waren verschillende winnaars, de winnaars van de juryprijs is DHPS, de publieksprijs heeft Energievolutie gewonnen en Blauwe Bagger won de Start Up prijs!

Verder werden ook de studenten van ROC Da Vinci College gefeliciteerd. Zij hebben hard gewerkt aan de opdracht ‘Cooling down the cities’: hoe kan ervoor gezorgd worden dat we op verschillende locaties in Dordrecht weerparameters meten en de invloed van beplanting hierop onderzoeken. Hiermee is het plan om Dordrecht in de toekomst nog ‘cooler’ te maken.

‘Cooling down the cities’ is de winnaar geworden van de Impact Award. Het is mooi om te zien dat deze ontwikkeling door een nieuwe lichting studenten volgend jaar verder doorontwikkeld wordt en zelfs interesse gewekt heeft in het buitenland.

Heb je als bedrijf ook een innovatie die je graag zou willen delen? En/of heb je nog verdere hulp nodig bij de ontwikkeling? Wellicht kan Dordt onderneemt je verder helpen door je in contact te stellen met de missende schakel. Neem dan gerust contact met hun op. En schrijf je ook gelijk in voor de Innovation Award 2025.

Wil je meer weten over de genomineerde kandidaten, kijk dan hier: https://www.scale-innovationaward.nl/kandidaten/