Scale innovation award

Geplaatst op 13 juli 2022
Scale Innovation Award

Heb jij een innovatief product, dienst, proces of businessmodel met economische en/of maatschappelijke waarde? En is dit op het gebied van Industrie 4.0 (smart industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg of Human Capital? Meld je dan voor 7 september aan voor de Scale Innovation Award.

Wanneer jouw innovatie genomineerd wordt door de jury bestaande uit verschillende sleutelfiguren uit de regio, krijg jij een uniek podium om dit aan een uiterst relevant netwerk binnen en buiten onze regio te presenteren. Met deze award zijn geen materiële prijzen te winnen, maar het opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Dit is dus dé uitgelezen kans om jouw innovatie verder te brengen.

Meedingen?
Om je innovatieve ontwikkeling aan te melden voor de Scale Innovation Award 2022, vul je dit deelnameformulier in. Wij raden aan om bij het invullen rekening te houden met de beoordelingscriteria van de jury. Mail het ingevulde formulier én de gevraagde bijlagen vervolgens naar avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl. De uiterste inschrijfdatum is 07 september 2022.

Lees hier het hele artikel