Starters opgelet!

Geplaatst op 18 april 2024

Jouw innovatie verder brengen met de juiste ondersteuning? Dan zit je bij Smart Delta Drechtsteden goed. Smart Delta Drechtsteden stimuleert innovaties in de maritieme of industriële sector door middel van de MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem. Deze innovatieregeling is onderdeel van de pijler ‘Toegepaste Innovatie’ die gefinancierd wordt vanuit de Regio Deal Drechtsteden-Gorinchem. Binnen deze Regio Deal werken Rijk, regio Drechtsteden, gemeente Gorinchem en provincie Zuid-Holland om de positie in de regio te versterken. 

Wat betekent dit voor jou als ondernemer?
De MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem is bedoeld om opkomende en  mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden en Gorinchem te helpen en te motiveren bij innovatieve projecten in de maritieme en/of industriële maakindustrie. Deze subsidieregeling biedt op maat gemaakte ondersteuning in de vorm van financiële middelen, kennisoverdracht, advies en mogelijkheden om te netwerken. 

Het programma staat open voor ondernemers die subsidie zoeken voor:

  • Prototype: proefmodel van of ten behoeve van een nieuw te ontwikkelen product.
  • Haalbaarheidsonderzoek: onderzoek naar de economische, commerciële of technische haalbaarheid van nieuwe productontwikkeling.

Lees hier verder waarom jij een subsidie moet aanvragen!