Storingservice.nl is FD Gazelle 2021

Geplaatst op 17 februari 2022

De door het Financieel Dagblad in het leven geroepen FD Gazellen Award zal dit jaar voor de 18e keer worden georganiseerd. De belangrijkste voorwaarde voor de uitreiking van deze prestigieuze erkenning is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Dit jaar mag het Dordtse Storingservice.nl acte de présence geven tijdens de uitreiking op 24 maart 2022 in Theater Amsterdam.

”In de afgelopen vijf jaar hebben we een positie in de markt gecreëerd. Ook in de toekomst willen we ons blijven onderscheiden, door steeds de behoefte van onze klanten centraal te stellen in ons serviceproces”, aldus Michel Brouwer (directeur/mede-eigenaar van Storingservice.nl). “Het is positief om te zien dat onze propositie aanslaat en resulteert in de groei van onze organisatie. Deze award hebben we dan ook te danken aan onze collega’s, opdrachtgevers en partners.“

Bij de selectie hanteerde het Financieel Dagblad ook dit jaar weer extra zware criteria. Bedrijven moesten in ieder geval voldoen aan criteria zoals: minimaal voor drie jaar ononderbroken een omzetgroei van minstens 20% per jaar behalen, een positief nettoresultaat hebben, financieel gezond zijn en nog vele andere criteria. Daarnaast weegt het Financieel Dagblad de cijfers van vele bedrijven tegenover elkaar af en worden alleen de snelst groeiende bedrijven genomineerd.

“Het is een eer om door het Financieel Dagblad erkend te worden als snelgroeiend bedrijf. Als organisatie die bedrijfsgroei erg belangrijk vindt, is het voor Storingservice.nl natuurlijk een extra mooie prijs om in ontvangst te mogen nemen.”, aldus Stanley van Ouwerkerk, directeur/mede-eigenaar van Storingservice.nl.

Storingservice.nl verklaart de groeispurt door een ‘laserfocus’. “Het bedrijf heeft een flexibel bedrijfsmodel. Als de opdrachten door conjunctuurschommelingen zouden halveren, zijn ze we nog steeds in staat om zwarte cijfers te schrijven,” aldus Michel Brouwer. “We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. In de komende twee jaar zal de groei ‘behoorlijk doorzetten’.”

Storingservice.nl werkt onder andere voor woningcorporaties, aannemers, installateurs, zorginstellingen, retailers, vakantieparken en eigenaren/beheerders van vastgoed in heel Nederland. Het Dordtse bedrijf werd in 2016 opgericht door Michel Brouwer, Sander Muijen en Stanley van Ouwerkerk.

Voor meer informatie contact Michel Brouwer via www.storingservice.nl 

Namens WeDo feliciteren wij storingservice.nl van harte!