The HERD kiest voor Ster Cleaning via WeDo

Geplaatst op 4 februari 2022

Een echte Dordtse samenwerking is ontstaan door het WeDo platform. The HERD, een groep van digitale en creatieve bureaus met haar roots in Dordrecht heeft voor haar schoonmaak en facilitaire ondersteuning gekozen voor Ster Cleaning.

“Wij gingen bijna verhuizen naar een nieuwe locatie en daarvoor wilden we kijken naar een nieuwe schoonmaak partner. Wij vinden het zelf belangrijk om de lokale economie te stimuleren en daarom hebben we oproep geplaatst op WeDo Business. Binnen 1 dag had ik al direct reactie van Ster Cleaning.” Aldus Fabian de Jong van the HERD.

Willem Baan van Ster Cleaning: “Iemand attendeerde mij op de oproep van the Herd op WeDo Business en de website WeDo.nl, heb direct een kijkje genomen en wist direct dat is een mooie opdracht, daar moet ik achteraan.  Zo ben ik in contact gekomen met Fabian en hadden we al snel een deal om direct aan de slag te gaan. Zelf heb ik ook meteen een account aangemaakt en mijn bedrijf geclaimd op WeDo, want als dit zo een paar keer per jaar leuke opdrachten oplevert wil ik dat niet missen.”