TO BE FOUND wint FD Gazelle Award!

Geplaatst op 10 november 2023

TO BE FOUND sleept voor de derde keer op rij een FD Gazelle Award binnen!

Als een bedrijf dat zich toelegt op het bevorderen van groei voor haar klanten, is deze erkenning een mooi bewijs van ‘practice what you preach’. Wilfred Stomp, eigenaar van TO BE FOUND, deelt zijn enthousiasme: “Het is een eer om opnieuw te worden erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze award weerspiegelt onze passie voor digital marketing en onze inzet om bedrijven te helpen groeien in het digitale tijdperk.”

De Gazellen Awards, uitgereikt door ‘Het Financieel Dagblad’, geven erkenning aan bedrijven die niet alleen aanzienlijke groei hebben doorgemaakt, maar ook financiële stabiliteit hebben aangetoond. TO BE FOUND heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor ondernemingen die hun online aanwezigheid willen versterken en hun marktbereik willen vergroten.

Met een focus op o.a. innovatieve SEO-technieken, effectieve online advertentiecampagnes en creatieve contentcreatie, heeft TO BE FOUND een trouw klantenportfolio opgebouwd en een mooie positie in de markt verworven. Deze derde Gazelle Award markeert een belangrijk moment voor TO BE FOUND, dat vastbesloten is om haar visie op groei en excellentie voort te zetten.

“Deze award motiveert ons team om onze klanten nog beter van dienst te zijn en de grenzen van digital marketing verder te verkennen”, concludeert Wilfred. Met deze derde Gazelle Award op zak blijft TO BE FOUND haar opwaartse traject voortzetten en bewijst ze haar vooraanstaande positie in de wereld van digital marketing.