Tryb en Buffel! starten samenwerking via WeDo

Geplaatst op 31 mei 2022

Het content creatiebureau Tryb heeft zich afgelopen oktober bij het platform WeDo aangesloten. Zij hebben regelmatig de WeDo Business pagina in de gaten gehouden en kwamen op deze manier op de opdracht voor content creator van Buffel! terecht. Buffel! is een Dordts all-round reclame-, ontwerp- en adviesbureau. Beide partijen zagen een potentiële match met een kennismakingsgesprek tot gevolg. En een match was het zeker, want Buffel! ziet een groeiende vraag naar videocampagnes vanuit haar klanten. Tryb kan als contentcreator hier de nodige ondersteuning in bieden.

De opdracht in kwestie ging door omstandigheden niet door, maar het contact was gelegd en een nieuwe relatie was ontstaan. Buffel! heeft op een later moment weer bij Tryb aangeklopt. Uit deze samenwerking zijn vijf verschillende videoportretten van boerenbedrijven voort gekomen. De samenwerking wordt door zowel de klant als beide bedrijven als prettig ervaren.

Tryb en Buffel! hebben al over mogelijke toekomstige samenwerking gesproken. Tryb is hier erg positief gestemd over en vindt dat het platform WeDo al zijn meerwaarde heeft bewezen.

Advies aan Dordtse Ondernemers
Jan-Hein Boos van Tryb heeft nog wat advies voor andere Dordtse ondernemers: “Zorg dat je zichtbaar en actief op WeDo bent. Uit onze eigen ervaring zien wij dat veel ondernemers met andere Dordtse ondernemers zaken willen doen, maar dat ze hier niet actief naar op zoek gaan. Een gemiste kans!”

Ook adviseer ik om WeDo Business in de gaten te houden. Hier worden concrete opdrachten geplaatst. Zit er iets tussen wat bij jouw bedrijf past? Reageer dan vooral. En aarzel niet om zelf een opdracht uit te zetten. Ondernemen is geven en nemen. Dus laten we het samen doen!”