Veiligheid boven alles!

Geplaatst op 4 april 2024

Het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Regio Rotterdam heeft het initiatief genomen om scans uit te voeren die de veiligheid van bedrijven in het gebied in kaart brengen. De “Veilig Ondernemen Scan” is een kosteloos programma dat lokale bedrijven ondersteunt bij het voorkomen van diverse vormen van criminaliteit, zoals inbraken en overvallen.

De Veilig Ondernemen Scan is specifiek ontworpen om ondernemers te helpen bij het identificeren van eventuele zwakke punten in hun huidige veiligheidsmaatregelen. Het richt zich op verschillende sectoren, waaronder detailhandel, tankstations, juweliers en slijterijen. Het hoofddoel van deze scan is om ondernemers bewust te maken van mogelijke risico’s, zoals overvallen, diefstal en andere vormen van criminaliteit die hun bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden.

Wat houdt de scan in?
Tijdens het bezoek neemt een adviseur van PVO Regio Rotterdam samen met de ondernemer een gestructureerde vragenlijst door. Op basis van deze informatie wordt een analyse gemaakt van de huidige veiligheidssituatie van de onderneming. Vervolgens ontvangt de ondernemer advies op maat om de veiligheid te verbeteren.

Alle ondernemers in de regio Rotterdam worden aangemoedigd om gebruik te maken van de Veilig Ondernemen Scan. Door deze gratis scan, zet jij met je bedrijf een stap richting een veiligere bedrijfsomgeving. 

Wil je meer weten of gelijk een afspraak maken? Klik dan snel hier