Het Women’s Day Event, waar jij bij moet zijn!

Geplaatst op 15 februari 2024

Het Women’s Day Event brengt ambitieuze dames samen op Internationale Vrouwendag! Als vrouwen samen komen dan gebeuren en krachtige dingen. Van samenwerkingen tot aan elkaar inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, vindt het allereerste Women’s Day Event plaats in het prachtige Stadshotel Steegoversloot. 

Hét netwerkfeestje voor ondernemers en andere gepassioneerde vrouwen waarbij ze ook kunnen genieten van culinaire lekkernijen, heerlijke drankjes en een unieke presentatie van spreker en bestsellerschrijfester Florien van Basten. Daarnaast maak je als bezoeker kans op spetternde prijzen, aangeboden door Dordtse ondernemers, en ontvang je een waardevolle goodiebag. Kortom; een netwerkevent wat je als ambitieuze queen niet mag missen.

“Elkaar inspireren tijdens een goedverzorgd event”
Het Women’s Day Event is een initiatief van Amber van Sluijsdam, ondernemer & marketingspecialist.  “Ik wilde al heel lang een kwalitatief goed event organiseren om de ambitieuze vrouwen uit de regio bij elkaar te brengen. Elkaar inspireren op een leuke, informele manier die niet is gericht op visitekaartjes uitwisselen. Maar denk ook aan goede service, lekkere hapjes, goede drankjes en een goodiebag.  Die wens heb ik met meerdere dames gedeeld en iedereen reageerde er super enthousiast op. Door mijn koffietjes met Annemieke van Helden van o.a. Stadshotel Steegoversloot en Danielle Vliegenthart ondernemer & fotograaf kreeg het idee een vorm en werd het een uitvoerbaar plan,” vertelt van Sluijsdam over het ontstaan van het Women’s Day Event.

Het twee uur durende netwerkfeestje, gehouden in het sfeervolle Stadshotel Steegoversloot, staat garant voor culinaire verwennerij en een inspirerende lezing door Florien van Basten Batenburg, bekend van haar reis naar haar bestselling boek “Week 11 ga je voor jezelf”.

Amber verklaart: “Florien is voor mij al jaren een bron van inspiratie, zelfs sinds mijn kennismaking met haar als 21-jarige stagiaire. Nu, met haar derde boek en eerste roman, is ze niet alleen voor mij, maar ook voor andere vrouwen een ware inspiratiebron die gezien en gehoord mag worden.”

Women support women!
Ook wordt het event ondersteund door diverse lokale ondernemingen zoals Christa’s, Danielle Vliegenthart Fotografie, Studio LeMay, Rockin Items, Drijf, Kimberley van Aalst Styling, Jouw Mind Coach maar ook het Rotterdamse merk FRESH ’n REBEL. “Ik vind het zo fantastisch om te zien dat zoveel leuke ondernemers uit de regio en ook het merk FRESH ’n REBEL direct ja riepen na de vraag of ze een leuke prijs beschikbaar wilden stellen. Iedereen zo met elkaar verbinden is een feestje om te regelen”, vertelt de marketingspecialist Amber over de steun voor haar initiatief. “Ook de goodiebag wordt superleuk. Diverse lokale ondernemers geven korting op hun producten maar ook nationale merken als Vriendin & Santé (mediamerken van Audax Publishing) waren direct enthousiast! Hierdoor kan ik de gasten ook echt iets extra’s bieden naast een gezellig netwerkevent.”

Let op, er zijn een beperkt aantal beschikbare plekken voor dit exclusieve event.
Een ticket kost €44,95 excl. BTW maar is inclusief drankjes, hapjes, een exclusieve LinkedIn Community, een gouden envelop en een rijkgevulde goodiebag.

Voor meer informatie en tickets, bezoek https://vansluijsdam.com