Workshop Cybersecurity

Geplaatst op 21 december 2022

Cybercriminaliteit blijft groeien. Zo hard dat er wel eens wordt beweerd dat er in Cybercrime meer geld omgaat dan in drugshandel. Data beschermen is voor iedereen belangrijk. Of je nu in een groot of klein bedrijf werkt of dat het gaat om je persoonlijke data. Voor iedereen die betrokken is met informatiebeveiliging of hier gewoon meer van wil weten kan gratis de Workshop Cybersecurity in het i_lab in Gorinchem volgen.

Inhoud van de workshop
De workshop zal bestaan uit twee delen.

Deel 1: Interactieve sessie
Wil jij alles weten over hacken, cybercrime, ransomware, datalekken en identiteitsfraude en over hoe je jezelf of je onderneming daartegen beveiligt?

In de interactieve sessie neemt cybersecurity professional Tom de Haan je mee langs alle uitdagingen die er zijn om je onderneming of organisatie te beveiligen. Daarnaast laat hij je kennismaken met nieuwe innovaties op het gebied van cybersecurity.

Deel 2: Interactieve paneldiscussie
In deze sessie komt iedereen aan bod. Samen met een panel van experts uit het bedrijfsleven ga je het gesprek aan onder leiding van Pieter Kroon (HBO Drechtsteden/Cyber Netwerk Drechtsteden). De verschillende onderwerpen van cybersecurity komen aan de hand van vragen en stellingen aan de orde. Je krijgt als deelnemer een actieve rol. Je krijgt constant de gelegenheid om vragen voor te leggen aan het panel.

Het panel bestaat uit:

  • Jan van Wijgerden (directeur Tredion BV, Gorinchem)
  • Tom de Haan (security expert Bewust.it)
  • Edy Hoogendam (advocaat bij DHC Advocaten, Gorinchem)

Belangrijke informatie:
Datum: 26 januari 2023

Locatie: I_lab, Mollenburgseweg 82 in Gorinchem

Tijd: 15:00-18:00u

Meld je hier aan.