Hoe kan ik mijn bedrijf claimen?

Claim jouw onderneming in Dordrecht? Dat is heel eenvoudig, binnen drie stappen claim je jouw bedrijf al.

Vul je bedrijfnaam in op de zoekbalk. Automatisch wordt vanuit de Kamer van Koophandel data jouw bedrijfsregistratie opgehaald.

Zie je jouw bedrijfnaam? Klik op de rode button Claim. Heb je meerdere bedrijfsnamen, kies welke het meest relevant is.

Leg een claim op? Hier zie je jouw bedrijf, de adresgegevens zoals dit bij de Kamer van Koophandel staat geregistreerd. Voer je een andere naam en wil je die gebruiken? Voer deze dan in bij Volledige bedrijfsnaam. Controleer je gegevens, vul aan waar nodig. Let op: hoe vollediger jouw gegegevens, hoe effectiever jouw bedrijfspagina.

Bedrijfstype hier kun je maximaal drie categorieën kiezen die het beste jouw bedrijf omschrijven. Goed om te weten: hier wordt op gefilterd binnen het bedrijven overzicht. Bij de Kamer van Koophandel heb je maar een omschrijving, hier drie. Maak er gebruik van.

Omschrijving hier staat de bedrijfsomschrijving vanuit de Kamer van Koophandel. Wij raden je aan om deze informatie aan te vullen om een beter beeld te kunnen schetsen van jouw onderneming.

Contactgegevens via jouw e-mailadres controleren wij (achter de schermen) dat het om een legitieme claim gaat. Hierbij controleren wij of het overeenkomt met jouw bedrijfswebsite. Vul je telefoonnummer in en voeg je website adres toe.

Bedrijfslogo (optioneel) voor nu mag je jouw bedrijfslogo uploaden om jouw bedrijfsprofiel er zo professioneel mogelijk uit de laten zien. Dit is gratis. Het mag, het hoeft niet. Misschien heb je geen logo? Dan laat je het achterwege. Check wel even de aanleverspecificaties.

Sla op en ga naar de voorwaarden als je de voorwaarden accepteert en doorgaat met jouw bedrijfsregistratie, nemen wij aan dat je dit begrijpt. Pas na jouw acceptatie, via button Plaats jouw claim op dit bedrijf verwerken wij jouw claim. En volgt er een controle alvorens jouw bedrijfspagina online komt.

Jouw claim is ingediend! dit scherm volgt als je jouw claim hebt bevestigd en gaan we aan de slag. Je kunt alvast via de onderstaande buttons rondsurfen. Binnen 48 uur ontvang je melding wanneer jouw pagina live staat (of niet).

Meer weten?

Voor alle informatie met betrekking tot ondernemen in Dordrecht kun je terecht bij Gemeente Dordrecht. Lees meer
Waarschijnlijk is je bedrijf wel in Dordrecht gevestigd maar is de KvK niet in Dordrecht geregistreerd. Of je hebt meerdere bedrijven onder hetzelfde KvK nummer. Lees meer
WeDo is een digitaal platform waar Dordtse ondernemers direct met elkaar in contact kunnen komen en geeft verder alle informatie om te starten of te ondernemen in Dordrecht bij elkaar komt. Lees meer
Zie je jouw ondernemersvereniging of businessclub er niet bij of staat die van jou bij de verkeerde categorie. Laat het ons dan meteen even weten dan passen wij het graag snel voor je aan. Lees meer