Agenda

Fight to cancer met Gym Dordrecht

Fight to cancer met Gym Dordrecht

Als eigenaresse van GYM DORDRECHT voelde Liliane zich door de gemeente uitgedaagd een leuke sportactiviteit te organiseren tijdens de nationale sportweek. Dat heeft zij gedaan vanuit haar eigen situatie en verhaal. Op 26 maart jl. heeft zij haar 36-jarige lieve zusje verloren aan blaaskanker. Om haar verdriet en verlies een liefdevolle uiting te geven organiseert zij deze dag.

Op 6 mei 2015 kreeg Liliane de diagnose chronische leukemie. Als geen ander weet zij hoe belangrijk het is om in een fijne omgeving weer te werken aan jezelf. Vandaar dat zij graag een veilige en fijne plek creëert voor mensen die nog een drempel voelen naar de “reguliere” Gym. Er zal vanuit Gym Dordrecht een passend aanbod komen volledig gericht op beweging, ontspanning & coaching, aangepast op de behoefte van deze doelgroep.

Deze dag is bedoeld om iedereen samen te brengen, een dag om te laten zien dat we de krachten samen bundelen. Om de mensen die op dit moment vechten voor hun leven een hart onder de riem te steken, maar ook de mensen die herstellende zijn van de ziekte. En laten we vooral niet vergeten een moment stil te staan bij de mensen die ons lief zijn en die we hebben verloren in deze strijd. Ook is er een mooi goed doel gekoppeld aan deze dag: Helianthus in Dordrecht, Centrum voor leven met en na kanker.

Op deze dag kun je je actief inzetten door mee te doen aan: “run die life”,  “dance for life” of een ronde boksen “FIGHT to Cancer. Daaropvolgend heb je je eigen bepaalde rondes op de sintelbaan van Fortius. Klik hier voor het programma.

Voor deze dag is Gym Dordrecht nog op zoek naar deelnemers. Als deelnemer word je automatisch collectant op onze actiepagina voor het goede doel.

Bedrijven zijn dan ook van harte welkom met hun eigen gevormde teams. Schrijf je bedrijf hier in.

Wil jij als particulier meedoen aan deze dag? Schrijf je dan hier in.

Waar

  • Halmaheiraplein 26
  • 3312GH Dordrecht
  • Nederland

Contact

  • info@gymdordrecht.nl
  • 06-41159179
  • http://steunactie.nl/actie/fight-to-cancer/-23070